Iskolapszichológus

Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!

Tekintettel a kialakult közegészségügyi helyzetre, iskolapszichológusként nekem is el kell halasztanom minden személyes kontaktust igénylő konzultációt, tevékenységet.

A folyamatban lévő, személyes kapcsolatot igénylő konzultációinkat sajnos csak az iskola újraindulásával lesz lehetőségünk folytatni onnan, ahol most abbahagytuk.

Ez a megváltozott, rendkívüli időszak mindnyájunk számára sok kihívást rejt magában. Jelenleg az újonnan felmerülő problémák kezelésében igyekszem segíteni (pl. napirend kialakítása, a helyzettel kapcsolatos szorongás kezelése, tanulás támogatása), erre az egyéni segítő beszélgetések online formái is alkalmasak lehetnek.

Amennyiben ezekkel kapcsolatban kérdése van, elakad, forduljon hozzám bizalommal online! Emellett természetesen krízishelyzetben is állok rendelkezésre.

A kapcsolatfelvételre és kérdésfeltevésre írásban a Facebook ad teret nekünk (Strobl Andrea pszichológus: https://www.facebook.com/andreapszichologus.strobl.9 ), online konzultációra pedig Skype-on vagy Hangouts használatán keresztül lesz lehetőség egyeztetés után.

Kitartást és sok szép együtt töltött időt kívánok!

Üdvözlettel:
Strobl Andrea iskolapszichológus