Szünidei étkeztetés a tavaszi szünetben

A Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat a szünidei gyermekétkeztetés keretében a tavaszi szünetben az alábbi munkanapokon:

2018. március 29.
2018. április 3.

a kerületi lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező és életvitelszerűen is a kerületben lakó – iskolai ügyeletet nem igénylő – kiskorú gyermekek részére is biztosítja a napi egyszeri meleg ebédet, helyben fogyasztással vagy elviteles formában, a Pajtás étteremben (1157 Budapest, Zsókavár utca 24 – 26. (Spirálház).

Étkezés megrendelésének helye és időpontfai:

Pajtás étterem, 1157 Budapest, Zsókavár utca 24-26.
2018. március 19-én és 20-án 8-16 óra között

Étkezés megrendeléséhez szükséges dokumentumok:

  • az igénybevétel napjaira vonatkozóan kitöltött megrendelés aláírva
  • hátrányos/halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek esetében a Nyilatkozat a Gyvt. 21/C. §-a szerinti szünidei gyermekétkeztetés igénybevételéhez nyomtatvány gyermekenként kitöltve,
  • rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, 3 vagy több gyermekes családban nevelkedő, tartósan beteg, nevelésbe vett gyermek esetében a Palota szünidei gyermekétkeztetési kedvezményre vonatkozó határozat, melyre a kérelmet az Önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodáján lehet benyújtani. (Ügyfélfogadási idő: Hétfő: 8-18 óra, kedd-csütörtök: 8-16.30, péntek: 8-12.30)