Igényfelmérés – 2020. évi nyári napközis tábor

Tisztelt Szülő!

Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat a koronavírus járvány következtében kihirdetett veszélyhelyzetre, valamint ezzel összefüggésben a Kormány által bevezetett korlátozó intézkedésekre tekintettel 2020 nyarán nem a Budai II. László Stadionban szervezi meg nyári napközis táborát.

Az Önkormányzat azonban szeretne segítséget nyújtani a kialakult helyzetben a felügyeletet igénylő iskolás korú gyermekek részére, ezért szülői igényfelmérés alapján az alábbiak szerint szervezi meg a nyári napközis tábort (a továbbiakban: Tábor).

A Tábor tervezett időtartama:

2020. június 29. (hétfő) – 2020. augusztus 19. (szerda)
hétfőtől péntekig (a munkaszüneti napokat kivéve)

A Tábor tervezett helyszínei:

  • Czabán Általános Iskola (1152 Budapest, Széchenyi tér 13.)
  • Hártyán Általános Iskolában (1157 Budapest, Hártyán köz 2-4.)
  • Kolozsvár Utcai Általános Iskolában (1155 Budapest, Kolozsvár u. 1.)

A Tábort az alábbi gyermekek vehetik igénybe:

  • a XV kerületi Önkormányzat közigazgatási területén bejelentett lakóhellyel rendelkező, vagy/és
  • a XV. kerületi Önkormányzat közigazgatási területén működő iskolák első – hatodik osztályos (illetve a 12. életévüket a tábor utolsó napjáig nem betöltő) tanulói.

A Tábor költségei:

A Tábor igénybe vétele díjtalan.

A Tábor alatt napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) biztosít az Önkormányzat, a gyermekek részére az iskolában év közben nekik járó kedvezmények érvényesítésével. A kedvezményt kizárólag a XV. kerületben lakó tanulók vehetik igénybe.

Programok:

A gyermekek a Tábor helyszínét a koronavírus járvány terjedés kockázatának csökkentése érdekében nem hagyják el. Minden program (kézműves foglalkozások, sportprogramok stb.) a Tábor helyszínéül szolgáló intézmény területén belül kerül megvalósításra.

Amennyiben gyermeke számára szeretné igénybe venni a Tábort, kérem szíveskedjék kitölteni az Igényfelmérés 2020. évi nyári napközis tábor nevű űrlapot, és 2020. június 05. (péntek) 12.00 óráig elektronikus úton elküldeni az intezmenyfeluqyelet@bpxv.hu e-mail címre.

>> Űrlap letöltése